Zomerjurkjes 2013

Kleding en schoenen
Merkschoenen

Betaalbare kwaliteit vind je bij de online outlet

Iedereen kent de outlet wel. Dit zijn winkels waar je merkproducten kunt kopen met soms erg goede aanbiedingen. Vaak hebben grote winkelketels een outlet waar ze de producten van het vorige seizoen verkopen of heb je winkelcentra met een verzameling van dit soort winkels. Het grote nadeel van outletwinkels is echter dat je geluk moet hebben met het assortiment dat je treft. Het kan soms zo zijn dat het aanbod niet groot is, of niet interessant. Dit probleem kun je voorkomen door bij een online outlet te winkelen.

Het assortiment

Het assortiment dat wordt aangeboden bij online outlets is vaak aanzienlijk groter dan dat van ‘fysieke’ outlets. Ga bijvoorbeeld naar to-be-dressed en bij de Wolky sale kom je dan pagina’s vol schoenen tegen. Gelukkig kun je hier makkelijk een filter op loslaten waardoor je in een paar seconden alleen de schoenen krijgt te zien die voor jou interessant zijn. Het toepassen van deze filters is één van de vele voordelen dat online shopping met zich meebrengt.

De kortingen

Daarnaast zijn online de aanbiedingen ook echt de moeite waard. Je kunt producten vinden met 80 procent korting, wat natuurlijk wel erg aantrekkelijk is. Soms zijn dit producten die ook in de winkelstraat in de aanbieding liggen, maar die de desbetreffende winkel dan ook via een outlet aanbiedt. Op die manier schaadt je de winkelstraat niet, maar kun je toch makkelijk winkelen vanuit je luie stoel.

Retourneer voorwaarden

Natuurlijk is het grote nadeel van het winkelen online dat je de artikelen niet in handen kunt houden. Je kunt het materiaal niet voelen, ruiken, controleren op beschadigingen of passen. De kans op een miskoop is dus als je online winkelt ook groter. Daarom hanteren de meeste webwinkels erg gunstige regels wat betreft het retourneren van je product. Je kunt dit altijd van tevoren controleren, wil je zeker zijn. Begin je winkel uitstapje dus bij de online outlet.